Albertfalva, Gazdagrét, Gellérthegy, Infopark, Kelenföld, Kelenvölgy, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Szentimreváros.

Eladó lakások Budapest 11. kerület

Eladó Garázs Kelenföld

Budapest XI. kerület, Kelenföld
Eladó Garázs
Nádorliget utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:10.000.000 Ft
  • Lakóterület:13 m2
  • Emelet:Félszuterén
  • Épület szintjei:4 szintes
  • Hivatkozási szám:E-XI-29-147
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információkAzonosító: E-XI-29-147

Befektetők, Iroda házak figyelem! Új tulajdonosait keresi Új Buda közkedvelt részén Kelenföldön a Nádorliget Parkban -1 szinten egy személygépkocsi beállóhely, teremgarázs, mely sorompóval ellátott. Amennyiben parkolási gondokkal küzd a környéken, vagy csak biztonságos helyen szeretné tartani gépkocsiját, esetleg egy jó befektetési lehetőséggel élne, akkor a legjobb választás lehet Önnek ez a garázs.
Közös költsége: 2300 Ft/hó
Befektetésnek kiváló, például kiadásra is megfelelő az elhelyezkedése miatt. A garázs lejárata a Hauszmann Alajos utca felől található, Proxy kártyás beléptetés, kamerás megfigyelő rendszer működik. Jelenleg kiadásra került, a bérlő továbbra is igényt tartana hosszútávra. Rendkívül kényelmesen megközelíthető. A közelben található a Kopaszi-Gát, Bikás park, ALLEE Bevásárló Központ, Trófea étterem, valamint a legfontosabb tömegközlekedési eszközök is néhány lépés távolságra vannak (villamos, metró).

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Lukács Brigitta  IX.-X.-XI ker.
Lukács Brigitta IX.-X.-XI ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.