Albertfalva, Gazdagrét, Gellérthegy, Infopark, Kelenföld, Kelenvölgy, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Szentimreváros.

Eladó lakások Budapest 11. kerület

Eladó Garázs Szentimreváros

Budapest XI. kerület, Szentimreváros
Eladó Garázs
Szerémi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:7.500.000 Ft
  • Lakóterület:17 m2
  • Lift:van
  • Hivatkozási szám:E-XI-29-082
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információkAzonosító: E-XI-29-082

Új tulajdonosát keresi Szentimre városában lévő Trófea Grill Étterem Társasházában, egy elektromos kapuval ellátott, új építésű társasház -2-es szintjén található személygépkocsi beállóhely, teremgarázs a Szerémi úton.
Amennyiben parkolási gondokkal küzd a környéken, vagy csak biztonságos helyen szeretné tartani gépkocsiját, esetleg egy jó befektetési lehetőséggel élne, akkor a legjobb választás lehet Önnek ez a garázs. Határvonalait a sárga vonalak jelzik (nem az oszlop). Rendkívül kényelmesen megközelíthető, a lejáró után balra fordulva, rögtön a 2. helyen helyezkedik el.

Mérete: 17 m2

Ne maradjon le róla!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Lukács Brigitta XI.-XXII. ker.
Lukács Brigitta XI.-XXII. ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.