Albertfalva, Gazdagrét, Gellérthegy, Infopark, Kelenföld, Kelenvölgy, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Szentimreváros.

Eladó lakások Budapest 11. kerület

Eladó Tégla lakás Péterhegy

Budapest XI. kerület, Péterhegy
Eladó Tégla lakás
Csenger utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Tégla lakás
  • Ár:199.000.000 Ft
  • Lakóterület:93 m2
  • Emelet:2. emelet
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Szobák:3 szoba
  • Állapot:Újszerű
  • Fűtés:Egyéb
  • Komfort:Dupla komfort
  • Parkolás:Benne van az árban
  • Hivatkozási szám:E-XI-29-267
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információk



Azonosító: E-XI-29-267

Penthouse Otthon csodálatos környezetben!
A XI. kerület egyik legkedveltebb környékén, Péter-hegyen, családi házas övezetben eladó 2018-ban épült, belső két szintes 3 szobás, dupla komfortos, elegáns, luxus kivitelezésű, geotermikus energián alapuló felület hűtő-fűtő rendszerrel rendelkező tégla lakás a Csenger utcában.
Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el praktikus előtér fogad, melyből nyílik az egylégterű amerikai konyhás nappali. Az előtérben faltól falig beépített szekrény áll rendelkezésünkre, ami remek tárolás lehetőséget nyújt. Itt található az egyik fürdőszoba, melyben tusoló, mosdó, toalett lett kialakítva.
Az exkluzív kivitelezésű konyha sziget teljes kényelmet biztosít. A nappali tágas, modern stílusban tárul elénk komfortos érzetet nyújt. Az emeletre vezető lépcsőt üvegkorlát díszíti. 
Az emeleten található a hálószoba, gyerekszoba, valamint kádas fürdőszoba. A felső szint különlegessége, hogy a terasz körbe öleli az ingatlant, ami mindkét szobából megközelíthető.Az ingatlanhoz tartozó terasz és kert melyben kültéri kemence került kialakításra, vizesblokkal együtt. Különleges lehetőségeket nyújt: kerti partik, akár nagyobb vendégseregének ellátásáról is gondoskodhat. A sok lehetséges funkcióból nekem egyértelműen a kertészkedés és a közös élmények szerzése a nyerő. Csodás dolog reggel a balkonról szemlélni a felkelő nap első sugarait, egy kávé vagy tea mellett ülni csendben és hallgatnia a csiripelő madarakat, a város zajától távol. Elolvasni a napi híreket, vagy kedvenc könyvemet lapozgatni. Társas játékozni, vagy épp kertészkedni a gyerekekkel.  Szemlélni a virágok fejlődését. Kortyolgatni a frissen szedett mentalevelekkel ízesített, hűsítő limonádét. Romantikus gyertya fényes estét eltölteni kettesben…
Elektromos távirányítóval működő kapun jutunk be, ahol 2 autó beállási lehetőség: - 1 felszíni parkoló Tesla töltővel, és - 1, a fűtött lehajtóval rendelkező mélygarázsban, - 21Millió Ft értékben megvásárolható. A mély garázsban található plusz két tároló 10-10nm, melyből az egyik mosókonyhaként funkcionál mosógéppel; -szárítóval felszerelve.
Tehermentes, rendezett jogi háttérrel rendelkező üres, tehát azonnal birtokba vehető. Remek infrastruktúra jellemzi az ingatlant, számos bevásárlási lehetőség, a közelben bölcsőde, óvoda, iskola, ezen kívül sok sportolási lehetőség is található (teniszpálya, uszoda, lovarda, edzőterem). A közlekedés is nagyon jó, a belváros 15 perc, míg a M0, M7, M1-es autópályák is 5 perces távolságra vannak.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.