Albertfalva, Gazdagrét, Gellérthegy, Infopark, Kelenföld, Kelenvölgy, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Szentimreváros.

Eladó lakások Budapest 11. kerület

Eladó Telek

Budapest XI. kerület
Eladó Telek
Ördögorom lejtő

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:145.300.000 Ft
  • Lakóterület:1400 m2
  • Telek mérete:30 m2
  • Szobák:1 szoba + 1 fél szoba
  • Hivatkozási szám:E-XI-29-130
  • Érdeklődni:+36-20-852-5203

Leírás, további információkAzonosító: E-IX-29-130

Eladó Gazdagréten a Pösingermajor városrészben, csodálatos természeti környezetben egy 1400 nm -es örök panorámás telek az Ördögorom lejtő utcában.
Luxuskörnyezetben található, lejtős, panorámás gyönyörű telken jelenleg van egy 30 nm -es 1,5 szobás tégla ház, melynek a terasza közel 20 nm. A terasz alatt egy zárható kocsibeálló, és mellette egy tároló helység található. A telek hossza 145 m szélessége 10-15 m között
Az ingatlan szellős beépítésű környezetben, a Rupp-hegyi természetvédelmi terület határában fekszik. Közművek az utcáról elérhetőek. Víz, villany telken belül.
Kiváló helye lehet itt egy szomszédoktól megfelelő távolsággal bíró családi háznak vagy rezidenciának.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Lukács Brigitta  IX.-X.-XI ker.
Lukács Brigitta IX.-X.-XI ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.